Blog

Het moet niet gekker worden

Auto inbraak

Kom ik uit de supermarkt met mijn boodschappen, zie ik dat er een man aan mijn autoslot staat te prutsen. Een jongere vrouw zit er bij te kijken. Ik roep “Hé”, maar ze reageren niet. Het is ook geen sterke tekst, ik geef het direct toe. Als ik er heen loop zie ik dat de man met WD40 in de weer is. Ik vraag wat hij aan het doen is en zie bij de vrouw ineens een lampje aangaan in haar hoofd. ““Is dit jouw auto dan? Deze man is van de garage. Ik krijg mijn deur niet open”. Eh nee logisch want het is namelijk mijn deur. Twee parkeervakken verderop staat een kloon van mijn koekblikje. De vrouw schaamt zich kapot en de man blijft onverstoorbaar. Alsof hij dagelijks bezig is de verkeerde auto open te breken. Het klepje van over het slot klemt niet goed meer. Dat wil ik toch wel graag weer in orde hebben, dus dat fixt ie nog even. Thuis veeg ik de restanten WD40 van mijn auto. Het slot doet het niet meer. Maar gelukkig was dat toch al kapot. Eind goed al goed ????