Aanbevelingen

Boukje is erg vriendelijk en snapt dingen snel. Ze vertaalt de informatie naar duidelijke, overzichtelijk tekst die makkelijk leesbaar is.
Zeker een aanrader als je teksten professioneel geschreven dienen te worden!

Gérard van den Brandt Roscam Hypotheken 10 juni, 2019

Boukje Wiersma schrijft erg heldere annex verhelderende annex menselijke verhalen. Warm aanbevolen!

Hans Verstraaten Columnist Libelle 12 januari, 2019

Met een passie voor schrijven en een journalistieke aanleg (onderzoekend en nieuwsgierig) is Boukje een waardevol betrokken redacteur. Voeg daar haar organisatorische kwaliteiten aan toe en ‘de redactie draait’. Boukje weet heel goed wat haar sterke en minder sterke kanten zijn, neemt initiatief, weet te enthousiasmeren en geeft anderen de ruimte hun kwaliteiten te laten zien. Dat schept een fijne creatieve en doeltreffende samenwerking. Voor alles heeft ze een groot hart en een empathisch vermogen, wat prachtige en zinvolle verhalen oplevert. 

Julia van Bohemen Eindredacteur 50+ in Nederland 12 januari, 2019

Deze geweldige vrouw heeft een super verhaal geschreven over mijn hartstilstand op 50 + in Nederland. Ze is drie uur bij mij thuis geweest en heeft zegge en schrijve twee woorden opgeschreven. We hoefden het verhaal maar op één klein puntje aan te passen! Respect en trots op het geschreven stuk. Lees het artikel hier.

Johan Groote Oud-voetballer Cambuur 10 januari, 2019